Medarbetare

Vi som jobbar här:

Leg. Veterinär Hanna Claesson:

fb_img_1492188662535.jpg

Hanna, född år 1988 är uppvuxen på en gård utanför Ulricehamn med hästar, hund,
kaniner, får, höns och katter.  Hon har lagt stora delar av livet på djur både på fritiden och i skolan/arbetslivet.  På gymnasiet läste hon på idrottslinjen – häst/naturvetenskap. Senare blev det arbete på ett stuteri utanför Oslo i ett år. Efter att i flera år ha försökt att komma in på veterinärutbildning blev det 5,5 år på Norges Veterinärhögskole. Under hela studietiden arbetade på en smådjursklinik som klinikassistent och under det sista året (2015) arbetade hon i Nordtröndelag med produktionsdjur som gris och kor.

I december 2015 utexaminerades hon på Norges Veterinärhögskola,  sista året med hästinriktning. Sedan dess har hon arbetat vid Narvik Dyreklinikk med smådjur samt en del större djur och kört mycket jour.

Hanna har 3 egna hästar och bor med katten Majsan och 2 hundar utanför Sexdrega.

Leg. Veterinär Ida Jonsson

dav

Ida började arbeta på Djurvårdscentralen i juni 2018. Innan dess har hon bott sex år i Uppsala där hon läst till veterinär på Sveriges lantbruksuniversitet. Under studietiden har hon arbetat på Väsbys djursjukhus och sedan även på Sannegårdens djurklinik i Göteborg. Under hösten 2018 gick hon en utbildning inom tandvård.

Idag bor hon i Borås och hemma finns en hund och en katt.

Leg. Djursjukskötare Linn Forsman

Klinikansvarig veterinärassistent D9 Amanda Forsman

IMG_1743

Amanda är för tillfället mammaledig.

Veterinärassistent D9 Amanda Elzer

Amanda är för tillfället mammaledig.

Veterinärassistent Therese Spångberg

TS till hemsida

Therese startade sin karriär hos oss vid årskiftet 2018-2019 och arbetar mycket med administrativa uppgifter samt i vår reception och telefon men även en del på vår poliklinikavdelning. Hon läste djurvård under gymnasietiden och började därefter som djurskötare på Borås Djurpark. Hon har även arbetat flera år inom zoo-fackhandeln och trim men även testat på olika befattningar inom dagligvaruhandeln. Just nu arbetar hon med att utöka sin behörighet inom djurvården.

I hemmet finns en hund, tre katter, ett akvarium med fiskar samt två hästar.

Veterinärassistent med narkosutbildning Sandra Zeijlon

Sandra började arbeta hos oss i april 2019. Hon gick djurvård med specifikation på hund under gymnasietiden där hon fick utökad behörighet och började därefter arbeta direkt på Viskadalens Djurklinik. I november 2017 utökade hon sin behörighet med en narkosutbildning. Ni kommer att möta henne i receptionen, telefonen och på vår poliklinikavdelning men hon kommer även att assistera inne på vår operationsavdenlning.

Hemma finns två hundar, en Rottweiler och en Jack Russell.