Medarbetare

Vi som jobbar här:

Leg. Veterinär Hanna Claesson:

fb_img_1492188662535.jpg

Hanna, född år 1988 är uppvuxen på en gård utanför Ulricehamn med hästar, hund,
kaniner, får, höns och katter.  Hon har lagt stora delar av livet på djur både på fritiden och i skolan/arbetslivet.  På gymnasiet läste hon på idrottslinjen – häst/naturvetenskap. Senare blev det arbete på ett stuteri utanför Oslo i ett år. Efter att i flera år ha försökt att komma in på veterinärutbildning blev det 5,5 år på Norges Veterinärhögskole. Under hela studietiden arbetade på en smådjursklinik som klinikassistent och under det sista året (2015) arbetade hon i Nordtröndelag med produktionsdjur som gris och kor.

I december 2015 utexaminerades hon på Norges Veterinärhögskola,  sista året med hästinriktning. Sedan dess har hon arbetat vid Narvik Dyreklinikk med smådjur samt en del större djur och kört mycket jour.

Hanna har 3 egna hästar och bor med katten Majsan och 2 hundar utanför Sexdrega.

Leg. Veterinär Ida Jonsson

dav

Ida började arbeta på Djurvårdscentralen i juni 2018. Innan dess har hon bott sex år i Uppsala där hon läst till veterinär på Sveriges lantbruksuniversitet. Under studietiden har hon arbetat på Väsbys djursjukhus och sedan även på Sannegårdens djurklinik i Göteborg. Under hösten 2018 gick hon en utbildning inom tandvård.

Idag bor hon i Borås och hemma finns en hund och en katt.

Leg. veterinär Petra Alvebris

Petra började hos oss i oktober 2019 och har studerat till veterinär i Uppsala. Hon avslutade sin utbildning 2010 och har sedan dess arbetat både på djursjukhus och inom distriktsveterinärerna. Före utbildningen arbetade hon även på Skansenakvariet och på Kolmården.

Leg vet Deane Collett

Deane har arbetat hos oss sedan maj 2020. Han kommer ursprungligen från Sydafrika och påbörjade där sin veterinärutbildning. Han avslutade sina studier i Slovakien och har sedan arbetat i England sedan 2019. Deane arbetar både på operationsavdelning och polikliniken, men hjärtat klappar högst för operationer samt fåglar, gnagare och andra exotiska djur.

Han har en fosterkatt hemma samt flera olika fåglar hemma i Sydafrika.

Leg. Djursjukskötare Linn Forsman

Djurvårdare Nivå 3 Sandra Zeijlon

Sandra började arbeta hos oss i april 2019. Hon gick djurvård med specifikation på hund under gymnasietiden där hon fick utökad behörighet och började därefter arbeta direkt på Viskadalens Djurklinik. I november 2017 utökade hon sin behörighet med en narkosutbildning. Ni kommer att möta henne i receptionen, telefonen och på vår poliklinikavdelning men hon kommer även att assistera inne på vår operationsavdenlning.

Hemma finns en Jack Russell samt höns och Gotlandskaniner

Djurvårdare nivå 3 & Etolog Gabriella Niegemann

Gabriella började arbeta hos oss i Juni 2020 och har sedan 4år tillbaka arbetat på olika Evidensia-kliniker. Hon är utbildad Etolog via SLU och har påbörjat narkosutbildning och kommer att assistera på vår operationsavdelning. Ni kommer även att träffa henne på poliklinikavdelningen.

Hemma finns två hundar och två katter.

Receptionist Axelina Röllgårdh Bryntesson

Axelina har utbildat sig inom djurvård på Gymnasiet och har då fått yrkesutgång som Djurvårdare på nivå 2. Hon började med praktik hos oss under våren 2020 och blev sedan anställd i April 2020.

Hemma finns en katt.

Receptionist Natalie Rajala

Natalie gjorde först sin praktik hos oss under våren 2020 och började sedan arbeta Mars 2020. Hon har utbildat sig till Djurvårdare på nivå 2 på UPH i Älvsered.

Hemma finns en Jack Russell.

Receptionist Catarina ”Catta” Ostrozanszky

Catta möter ni i vår reception samt i telefonen. Hon har arbetat hos oss sedan juni 2020. Hon har tidigare arbetat i olika djur- och foderbutiker samt arbetat med hundar inom försvaret. Hon har även mångårig erfarenhet av hästar.

Hemma har hon två hundar, tre katter, kaniner och hästar.